Vés al contingut

Impulsar projectes de teràpies en fase early stage, per tal d’accelerar el seu camí cap a la fase preclínica. Aquest és l’objectiu de Here comes your lead, una nova iniciativa de Biocat que permetrà posar en contacte projectes de drug discovery amb partners per establir models de col·laboració en recerca, durant una trobada que tindrà lloc a Barcelona el proper abril.

Per això, Biocat busca projectes de recerca establerts a la BioRegió de Catalunya que impliquin el desenvolupament de teràpies early stage cap a fases més avançades del descobriment de fàrmacs. El registre per participar-hi és gratuït i està obert fins el 20 de març.

 

Col·laboració de risc compartit

Biocat organitzarà un esdeveniment on els projectes presentats es posaran en contacte amb plataformes, CROs i big pharma nacionals i internacionals (partners) que busquen projectes per establir un model de col·laboració en recerca compartint riscos i beneficis. Enguany, els partners que participaran inclouen Evotec, LifeArc, FuturRXInkemia IUCT i Centre de Regulació Genòmica (CRG).

Tant partners com projectes escolliran les propostes que s’ajustin als seus interessos i es reuniran en trobades privades durant l’esdeveniment, que tindrà lloc el 26 d’abril al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Durant la trobada, els partners faran també presentacions públiques de les seves companyies obertes a tota la comunitat científica.

La iniciativa compta amb el suport del Centre de Regulació Genòmica (CRG). La presentació de projectes per participar a la trobada es podrà fer via web fins el 20 de març

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.