Vés al contingut

Llançat l'any 2023, aquest programa té com a objectiu ampliar l'EIC Business Acceleration Services abordant dos dels grans reptes per als seus beneficiaris: l'accés a serveis especialitzats centrats en el sector salut i la captació d'inversors privats.

Els socis de l'EIC donen resposta a les primeres necessitats proporcionant:

 • Serveis com ara tallers, formació i associació sobre temes que no estan coberts pel Business Acceleration Services (BAS).
   
 • Serveis molt específics i concrets, com ara l'ús d'equips de laboratori específics o fins i tot serveis de reubicació i formació en Oferta Pública Inicial (OPI).
   
 • Integració en programes d'acceleració, incubació o venture building del soci, segons l'etapa tecnològica i les especificitats del projecte innovador.

En l'àmbit de la co-inversió, els beneficiaris reben suport i formació per aprofitar al màxim les seves interaccions amb els inversors més rellevants, tant a través d'esdeveniments com de presentacions directes.

 

Biocat, com a soci de EIC dins el programa, oferirà els següents serveis als beneficiaris del programa:

 1. Accés a CRAASH Barcelona, el programa d'acceleració que ajuda investigadors i emprenedors a llançar al mercat innovacions en l’àmbit health tech, validant el seu mercat i model de negoci. El programa es duu a terme amb la col·laboració de l’acceleradora CIMIT (Boston).
   
 2. Formació a través dels seus Shorts Programs emmarcats, entre d’altres, dins el programa d·HEALTH Barcelona Part-time: un cicle de conferències amb experts de primer nivell per conèixer innovació i emprenedoria en l’àmbit sanitari.
   
 3. Ajuda, assessorament i connexió per la immersió en el sistema de salut català, facilitant la interacció amb els agents clau del sistema de salut de la BioRegió.


Sobre European Innovation Council

Establert sota Horizon Europe, programa d'investigació i innovació de la Unió Europea, i amb un pressupost superior als 10.000 milions d'euros (2021-2027), l’objectiu de l’EIC es identificar, desenvolupar i escalar tecnologies d’ avantguarda e innovacions disruptives, que tinguin un impacte al mercat europeu.

L'EIC ofereix oportunitats de finançament a empreses en diferents etapes de maduresa tecnològica a través dels seus instruments: EIC Pathfinder, EIC Accelerator i EIC Transition. Aquests projectes es seleccionen mitjançant processos molt rigorosos i competitius. Els projectes EIC Accelerator poden rebre fins a 2,5 M€ en subvencions i, a més, poden rebre fins a 15 milions d'euros en inversions directes de capital del Fons EIC.

Les empreses innovadores de l'EIC també tenen accés a la Business Acceleration Services que inclou formació, mentoring i oportunitats amb empreses i inversors.

Per a més informació: Ecosystem partnership and co-investment support programme.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.