Vés al contingut

La Fundació Privada BioRegió de Catalunya (Biocat) i la Societat Privada Municipal Barcelona Activa SA (Barcelona Activa) han signat, amb data 2 de setembre, un conveni de col•laboració, amb l’objectiu de coordinar la recerca, el desenvolupament i la innovació empresarial de Catalunya en els àmbits de les ciències de la vida.

En l’acte de la signatura del conveni, que ha tingut lloc a l’Espai de noves ocupacions de Barcelona Activa Porta22, hi ha participat el President de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, i el president de Barcelona Activa i Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes.

L’acord ha de servir per potenciar les activitats que duen a terme cadascuna de les entitats que representen. L’objectiu és dinamitzar el sector biotecnològic i biomèdic català, generant noves oportunitats que reverteixin en qualitat de vida per a la societat, a més de contribuir a la consolidació de Barcelona com a nucli de creixement empresarial i innovació, potenciant les oportunitats professionals, la gestió del capital humà i l’ocupació de qualitat gràcies a l’impuls d’estratègies innovadores en aquest sector.

L’elaboració d’un informe anual sobre oportunitats de negoci, així com l’organització de programes, seminaris i esdeveniments per al desenvolupament del sector de les ciències de la vida són algunes de les accions que ambdues entitats promocionaran de forma conjunta a partir de l’acord. Altres iniciatives són la identificació de socis (centres de recerca, empreses o universitats) amb qui accedir a finançament de projectes d’R+D+I en l’àmbit català, estatal i europeu.

Una Comissió de Seguiment, formada per un representant de cada entitat, vetllarà pel compliment dels compromisos adquirits per ambdues parts i per l’assoliment dels objectius marcats.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.