Vés al contingut

Biocat i Barcelona Health Hub , associació privada que promou el coneixement, la divulgació i la innovació de digital health a la capital catalana, han signat un acord de col·laboració per impulsar l’ecosistema de salut digital a Catalunya. Les dues entitats volen potenciar les oportunitats que es generen en avenços tècnics i científics, així com millorar la transferència del digital health al sector. 

D’aquesta manera, Biocat s’adhereix com a “ecosystem partner” amb un dels principals hubs tecnològics que han sorgit a la ciutat en els últims anys per promoure i facilitar activitats relacionades, especialment, amb el digital health, un dels sectors amb més potencial de créixer a la BioRegió, segons es recull a l’Informe de la BioRegió 2020.

L’ecosistema de ciències de la vida i la salut de Catalunya ha vist una important acceleració de les startups d’aquest subsector en els últims deu anys, així com de la inversió aixecada. Al tancament de l’Informe desembre 2020, la inversió s’havia multiplicat per 2,6 des del 2018, passant de 13,1M€ a 34,5M€ el 2020, convertint-se en el subsector que creix a un ritme més ràpid

Properes activitats per estar al dia en digital health

Aquest mes d’abril, Barcelona Health Hub organitza dos esdeveniments que no us podeu perdre: el proper dia 15 d’abril, tindrà lloc el primer #BHHSummit per a països hispanoparlants, on es debatrà sobre l’evolució de la telemedicina en els darrers mesos. L’esdeveniment, que es realitzarà en format híbrid, comptarà amb la participació d’importants ponents internacionals. Podeu inscriure-us de forma gratuïta a la seu web.

També us recomanem la propera edició de la trobada mensual #BHHSeries, prevista pel dia 28 d’abril. En aquesta ocasió el tema a tractar serà l’eficiència dels processos hospitalaris al quiròfan. El programa encara no està disponible, però ja us podeu inscriure.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.