Vés al contingut

REDACCIÓ

El mercat de les empreses biomèdiques i biotecnològiques està sotmès cada dia a més pressions i les empreses han de redissenyar el seu creixement estratègicament i buscar formes efectives d'adaptar-se a la nova realitat. Una realitat que es caracteritza per la dificultat de trobar finançament, la necessitat d'accelerar la sortida al mercat i l'enduriment de la regulació i dels requisits per entrar-hi, tot això sota l'ombra de la competència low-cost dels països emergents.

En aquest complex escenari, Biocat i Esade han creat un programa altament especialitzat (Redesign your Bio company Strategy: How to turn science into business success) adreçat a emprenedors, responsables d’start-up, directors generals i executius sèniors on tindran l'oportunitat de conèixer les eines per analitzar la seva empresa, els objectius a llarg termini i com dissenyar-los i compartir experiències amb altres empreses biofarmacèutiques, biotecnològiques i de tecnologies mèdiques amb realitats diferents en un entorn semblant.

Els objectius clau d'aquest programa són:

  • Aconseguir una perspectiva global sobre les tendències i les eines per enfrontar-se als canvis i estratègies emergents per fer créixer un negoci en el sector biomèdic i biotecnològic.
  • Conèixer els elements clau per fomentar que els equips amb un gran potencial maximitzin les seves habilitats i els seus resultats en tots els graus.
  • Compartir les experiències d’emprenedors internacionals i directors executius pel que fa al redisseny de les estratègies empresarials en la indústria biofarmacèutica.

El programa tindrà una durada de tres dies i estarà recolzat per la visió global que aportaran especialistes internacionals del sector. La direcció acadèmica va a càrrec del Dr. Jordi Vinaixa, director Acadèmic de l’Institut d'Iniciativa Emprenedora d’Esade i del programa From Science to Business, i la direcció científica, de la Dra. Marta Príncep, directora d’Innovació de Biocat.

Biocat i Esade col·laboren des de 2009 en diverses accions formatives per a executius. La de més envergadura, però, arriba enguany amb aquest programa. Una de les prioritats estratègiques de Biocat és promoure i estimular l’oferta formativa a Catalunya en el sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques, focalitzant-se "en aquells àmbits de coneixement crítics perquè les empreses, sobretot en les seves etapes inicials, siguin competitives", explica la Dra. Marta Príncep.

Actualment, Esade ocupa la sisena posició mundial d’escoles de negoci en el rànquing del Wall Street Journal i el setè lloc en educació executiva del Financial Times.

Register to the webinar (5 October 2011 at 7:00 pm)

Data: del 7 al 9 de novembre de 2011
Horari: de 9h a 18.30h
Lloc: Barcelona

CURS POSPOSAT (pendent confirmació nova data)
Per a més informació contacta amb:

Nerea Alonso • nalonso@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 89

 

  

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.