Vés al contingut

Biocat i la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària (Fenin) -que integra més de 500 empreses- han signat un acord de col·laboració per analitzar, millorar i promoure programes de formació i informació en l'àmbit de la innovació en tecnologia sanitària (o tecnologies mèdiques) a Catalunya.

"Aquest acord suposa un veritable avenç per posar a disposició de les empreses associades a Fenin i de les companyies que integren la BioRegió, les claus de formació i informació que generin les dues entitats i facilitar així el seu desenvolupament i projecció o possibles projectes d'interès comú", reconeix el president de Fenin Catalunya, Ramon Roca.

Per la seva banda, el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, ha subratllat que "és la consolidació d'una col.laboració que fa temps que està en marxa, per agrupar i fer créixer les empreses de tecnologies mèdiques, acostant-les a la biomedicina i la biotecnologia, impulsar la competitivitat del sector i promoure sinergies en benefici de tots els seus actors".

Les dues entitats esperen que l'acord tingui un clar impacte en la qualitat de les seves activitats i que ajudi a seguir buscant l'excel·lència innovadora en aquest sector emergent. Algunes de les accions que s'han concretat són la identificació de les necessitats del sector, per tal de preveure nous serveis i productes, i fomentar la internacionalització de les empreses.

Amb aquesta visió d'expansió internacional, Ramon Roca assegura que "aquest acord reforça la cooperació institucional que promou Fenin per enfortir el posicionament del sector a l'Estat espanyol com un dels líders mundials en recerca d'excel·lència".

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.