Vés al contingut

REDACCIÓ

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, van signar ahir en el marc del Fòrum Biocat un conveni de col·laboració que regula l’ús de la nova marca Barcelona Biotech, registrada per part del consistori.

Mitjançant aquest acord, es coordinaran les accions per a la promoció i projecció de Barcelona com a entorn atractiu i dinàmic en els àmbits de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques.

“Aquest conveni representa una gran oportunitat per a Barcelona, per situar-se com a ciutat capdavantera en el sector de la biotecnologia i per continuar atraient talent i inversió a la ciutat”, ha assenyalat el tinent d’alcalde Jordi William Carnes.

A més, “suposarà facilitar la projecció de Barcelona com un entorn geogràfic atractiu i dinàmic en el sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques, tant en l’àmbit estatal com internacional”, ha apuntat el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells

Impuls internacional

Aquest acord també servirà per contribuir a l’atracció d’empreses foranes i d’inversió estrangera en el sector bio. També es promourà el coneixement i es vol millorar la percepció de la societat catalana envers la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques.

Per tot això, tant l’Ajuntament de Barcelona com Biocat promocionaran la ciutat de Barcelona mitjançant la participació conjunta en fòrums, congressos i fires que es considerin estratègics per a la projecció de la nova marca Barcelona Biotech. A més, col·laboraran perquè la ciutat aculli esdeveniments de relleu en l’àmbit internacional d’aquest sector.

La tercera edició del Fòrum Biocat –sota el lema Connecta, fem futur– va reunir més de 700 representants d’empreses i entitats de biotecnologia, biomedicina i tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. L'objectiu del Fòrum és fomentar la col·laboració conjunta dels diferents agents i impulsar la innovació.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.