Vés al contingut

Biocat ha estat certificada amb el segell bronze en “Cluster Management Excellence” pel seu paper de connector de la BioRegió de Catalunya i per la seva capacitat de creació d’aliances estratègiques dins de l’ecosistema i amb altres clústers, així com la seva activitat de projecció de la BioRegió de Catalunya en l’àmbit internacional.

La distinció s’ha obtingut després d’un procés d’auditoria interna i externa que ha avaluat l’estructura i organització de l’entitat, els processos interns i les relacions amb l’ecosistema i d’altres clústers internacionals. Biocat, opta inicialment al segell bronze per la seva particular condició d’entitat tractora de l’ecosistema sense quotes de pertinença, com a primer pas cap a la sol·licitud del segell or al qual té intenció d’optar en un futur proper en tant que referent en l’entorn internacional.

Amb aquest segell de “qualitat”, l’entitat passa a formar part d’un conjunt de clústers europeus certificats amb aquest segell d’excel·lència, la qual cosa reforçarà vincles i estratègies compartides pels ecosistemes d’innovació en salut europeus.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.