Vés al contingut

Biocat, amb l'assessorament del Parc Científic de Barcelona (PCB) i el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB), organitza els Barcelona Innovation workshops: NanoBiotechnology - IT for Biology & Health, els dies 4 i 6 d’octubre a l’Hotel Sehrs Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu d’aquests workshops, en el marc del projecte de col·laboració entre regions europees Interbio, és incrementar el coneixement mutu i la cooperació entre les regions que hi participen (Barcelona, Bordeus, Lisboa, Tolosa i València). És per aquest motiu que van dirigits als diferents actors de recerca que utilitzin o vulguin emprar la nanotecnologia i la IT per al desenvolupament de productes i/o serveis, i que estiguin interessats a participar en projectes de recerca internacionals.

Cada workshop té quatre sessions, que s’han dissenyat en un format dinàmic basat en presentacions breus d’una durada màxima de deu minuts i on es destacaran accions ja realitzades i possibles àmbits de col·laboració.

Després de les presentacions hi haurà temps per intercanviar opinions, identificar possibles àrees de cooperació i elaborar les conclusions, que es presentaran a tots els assistents durant la darrera sessió plenària.

El comitè científic d’Interbio està format per Francesc Gòdia, comissionat de la rectora per a Biotecnologia i Biomedicina de la UAB; Jordi Quintana, director de la Plataforma Drug Discovery del PCB i Rickard Bucksch, director d’Innovació i Màrqueting del PRUAB.


      

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.