Vés al contingut

REDACCIÓ

El Consell Europeu de BioRegions (CEBR) organitza el proper 18 de gener de 2011 al Granta Park de Cambridge, l'Scientific Poster Day, un acte que reuneix científics d'alt nivell de pimes i grans empreses d’arreu d’Europa, amb la finalitat d’establir contactes amb científics de camps complementaris, socis en recerca i socis comercials per a la distribució de plataformes tecnològiques i productes.

En aquest acte, les empreses dels bioclústers del CEBR poden presentar un pòster científic de la seva activitat, d’acord amb aquestes temàtiques:

  • Anticossos
  • Medicina regenerativa
  • Neurociències

Paral·lelament a la sessió de pòsters-networking, estan previstes diverses presentacions tècniques a càrrec de científics sèniors de les empreses organitzadores. També es publicarà un llibre electrònic amb els abstracts (no confidencials) per als assistents.

Entenent que és un acte estratègic per a les empreses biotecnològiques i farmacèutiques catalanes, Biocat, com a entitat membre del CEBR, ofereix l’oportunitat de participar-hi presencialment i/o bé a través d’un pòster sense cost en la inscripció (no inclou les despeses de viatge i allotjament, que van a compte de cada empresa/participant).

Inscripció per assistir a l'Scientific Poster Day

Per ser-hi presents amb un pòster científic, cal complimentar aquest abstract  i enviar-lo a info@cebr.net abans del 5 de gener de 2011.


Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.