Vés al contingut

Biocat s’ha adherit  a la ‘Barcelona International Welcome Desk’, un servei d’atenció al talent internacional que vol venir a residir a la ciutat o que just acaba d’instal·lar-s’hi. Impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, el seu objectiu és facilitar la integració internacional d’aquestes persones, així com la dels familiars que les acompanyen, i atreure talent estranger a la ciutat.

La ‘Barcelona International Welcome Desk’ és una plataforma que ofereix suport integral als professionals estrangers, ajudant-los a navegar pels requisits legals, administratius i de vida quotidiana a Catalunya. Així per exemple, les persones interessades poden sol·licitar informació sobre qüestions pràctiques per a viure a Barcelona o tramitacions d’interès a l’arribada a la ciutat.  La iniciativa es dirigeix a professionals que es dediquen a la inversió, a l’emprenedoria, la investigació, professionals altament qualificats i estudiants universitaris.

Biocat, com a entitat que treballa per a promoure la innovació en salut a Catalunya, veu en la ‘Barcelona International Welcome Desk’, una plataforma estratègica per atraure talent internacional qualificat al sector. Amb aquesta col·laboració, Biocat reforça el seu compromís amb la internacionalització de la BioRegió de Catalunya.

Les persones interessades poden demanar cita online.

https://youtu.be/LlhtF82skiw?si=amxGxOuay86x5bKb
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.