Vés al contingut

REDACCIÓ

El proper mes de juny es posa en marxa la quarta edició del programa BioEmprenedorXXI, que es consolida com a referent en la creació i creixement d’empreses innovadores en el sector de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina, medi ambient i sector agroalimentari. En aquest sentit, un dels principals objectius és donar suport a la posada en marxa d’empreses innovadores i amb visió global que permetin traslladar al mercat la recerca desenvolupada a les universitats i els centres de recerca. El període d’inscripcions estarà obert fins el 18 de maig.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de “la Caixa”, l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona, que enguany compta també amb la col·laboració d’Almirall. La unió d’aquestes entitats públiques i privades assegura als participants del programa una visió propera dels principals avenços científics i tecnològics, de les inquietuds empresarials i de les necessitats del mercat.

L'acte de presentació, presidit pel tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona i president de Barcelona Activa, Jordi William Carnes, s'ha fet aquest matí a la seu de Barcelona Activa. Hi han estat presents Pere Guardiola, director d’Institucions de “la Caixa” a Catalunya; Xavier Ricart, vicegerent de promoció empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona; Rafael Camacho, director general de Genoma España i  Montserrat Vendrell, directora de Biocat.

Per cloure l'acte, s'ha celebrat una taula rodona sobre l’aflorament de projectes innovadors en biomedicina, biotecnologia i tecnologies mèdiques a les institucions públiques de recerca, on hi han participat Xavier Rubies (Centre de Regulació Genòmica), Francesc Iglesias (Institut de Recerca de la Vall d’Hebron) i Cristina Horcajada (Institut de Recerca Biomèdica  de Barcelona).  L'ha moderada la directora general de la Fundació Bosch i Gimpera, Carme Verdaguer.

 

Espònsor:

Una iniciativa de:

                 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.