Vés al contingut

Redacció

El 6th SME Bioinformatics Forum, que se celebrarà a Barcelona els dies 8 i 9 d’octubre de 2012, són unes jornades de treball on es presentaran recursos, eines bioinformàtiques i bases de dades de camps diversos com la proteòmica, la genòmica, la química, les interaccions moleculars, els serveis d'integració i recerca, entre d’altres, per a l’ús i integració en petites i mitjanes empreses (pimes). També es posaran sobre la taula les oportunitats de negoci que poden generar aquestes i altres infraestructures existents o que tinguin en fase de desenvolupament les pimes.

Els organitzadors d’aquest fòrum de bioinformàtica són el Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) de la Universitat Pompeu Fabra-IMIM, Biocat, l'Institut Europeu de Bioinformàtica (EMBL-EBI), l'Institut Nacional de Bioinformàtica (INB) i PSIMEx. Es compta amb el suport del Consell Europeu de Bioregions (CEBR).

La temàtica de les jornades ha estat seleccionada d'acord amb un estudi previ realitzat amb les pimes, en el qual aquestes han assenyalat les seves prioritats. Per tant, estan especialment adreçades als professionals d’empreses i institucions que necessiten eines bioinformàtiques per obtenir informació que els permeti prendre decisions estratègiques.

La presentació, el dia 8 d’octubre a les 13 h, anirà a càrrec de la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, i del Dr. Ferran Sanz, director del GRIB (us recomanem l’entrevista amb el Dr. Sanz que publica B·Debate aquest mes de setembre).

Dies: 8 i 9 d’octubre de 2012
Lloc: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) • Auditori • C/ Doctor Aiguader, 88 • Barcelona (mapa)

Consultes: Biocat (Àrea d’Innovació) • innovacio@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 89

Organitzen:

        

              
Amb el suport de:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.