Vés al contingut

Redacció

La cinquena trobada de partnering BioPharm America, que porta el segell de l'empresa EBD Group —organitzadora d'esdeveniments d'èxit com BIO-Europe i BIO-Europe Spring—, se celebrarà del 19 al 21 de setembre de 2012 a Boston (Estats Units). Novament, compta amb el suport del Massachusetts Biotechnology Council (MassBio), entitat que representa més de 600 empreses biotecnològiques, institucions de recerca i hospitals en aquest estat nord-americà.

El 2011, BioPharm America va rebre 950 delegats de 588 empreses, el 73% d'Amèrica del Nord i el 20% d'Europa, que van mantenir 2.550 reunions de partnering. El creixement de les darreres edicions indica que es va consolidant com a punt de trobada entre alts directius i executius biotec (38%), farma (17%), i CRO, CMO i consultories (27%) d'arreu del món per identificar i establir col·laboracions estratègiques.

En l'edició 2012 hi seran presents multinacionals farmacèutiques com Takeda Pharmaceuticals, AstraZeneca, Bayer HealthCare, Janssen, Merck, Novo Nordisk, Sanofi i Shire. En breu es faran públiques totes les empreses que hi participen.

BioPharm America ofereix:

Inscripció (1.795 USD abans del 20 de juliol i 1.995 USD després del 20 de juliol)

Data: del 19 al 21 de setembre de 2012
Lloc: Westin Boston Waterfront Hotel Boston (EUA)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.