Vés al contingut

Redacció

La sisena trobada Biospain, del 19 al 21 de setembre de 2012 a Bilbao, ve marcada per un augment important de delegacions internacionals. Països com el Regne Unit (país convidat), Canadà, França, Alemanya, Suïssa i Portugal, entre d'altres, ja han confirmat la seva participació a través de delegacions empresarials. En l'última edició, el 2010, els països més representats en nombre d'empreses van ser Espanya (77%), França (5%), Regne Unit (3,5%), Estats Units (3%) i Alemanya (2%).

Els organitzadors del congrés —l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), el Govern Basc, a través de la Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI), i l'agència BioBasque— han incrementat l'espai d'exposició en un 50%. Es preveu que se superi la xifra de 168 expositors el 2010. De Catalunya hi seran presents 23 empreses i entitats de recerca, entre les quals hi ha Biocat (estand C18) com a patrocinadora d'aquesta edició de Biospain. A l'àrea de partnering s'hi podran celebrar fins a 4.000 trobades one-to-one (en l'edició anterior van ser 2.200).

Plànol i expositors

A banda de l'exposició comercial i el partnering, Biospain ofereix:

  • Programa de conferències i sessions de treball amb ponents internacionals, on s'abordaran qüestions clau com la medicina regenerativa, els biomaterials, la nanomedicina, l'enginyeria biomèdica, les malalties rares, la recerca de sistemes de salut més eficaços, les formes més sostenibles de producció d'energies renovables, la innovació alimentària, la transferència de tecnologia, l'agricultura sostenible...
  • Congrés científic BIOTEC 2012 organitzat per la Societat Espanyola de Biotecnologia (Sebiot)
  • Fòrum d'Inversors
  • Biochem, un fòrum d'inversió especialitzat en biotecnologia industrial (amb el suport de la Comissió Europea)
  • Fòrum d'Ocupació

Biospain s'ha convertit en el major esdeveniment del sector al sud d'Europa, i aspira aconseguir la quarta posició a nivell mundial.

Inscripció

  • Entrada general: 500 €
  • Socis d'Asebio i Sebiot: 350 €
  • Membres de la BioRegió de Catalunya: 425 € (a la casella “Comments” del formulari de registre indicar “BIOCAT member discount”)

Organitzen:                                                                            

   

Amb el patrocini de:    

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.