Vés al contingut

La convenció Biospain s’ha convertit en la gran plataforma de presentació de la biotecnologia de tot l’Estat espanyol davant els socis internacionals, en les seves vessants de recerca, d’innovació i de mercat. És ja, en la seva quarta edició, un dels esdeveniments de biotecnologia consolidats en l’escena europea. L’edició de 2008, a Granada, va atreure més de 1.100 visitants diaris de 26 països i més de 120 expositors. S’espera un increment substancial d’aquestes xifres a l’edició d’enguany, que tindrà lloc a Pamplona entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre de 2010.

La trobada, que organitza l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), s’estructura en una fira comercial, un esdeveniment de partenariat, un fòrum d’inversors, sessions plenàries i conferències de temàtica diversa amb ponents internacionals, el congrés científic de la Societat Espanyola de Biotecnologia (SEBIOT) i un fòrum d’ocupació.

Conscient de l’oportunitat de ser present en aquest esdeveniment i de la plataforma que representa per a la promoció internacional de les capacitats de la BioRegió de Catalunya, Biocat fa una crida a les empreses del sector i centres de recerca de Catalunya per promoure la seva presència a la fira, en les diferents modalitats que permet:

Presència amb estand

La reserva d’espais ja està oberta i s’ofereixen preus reduïts fins el 30 d’abril de 2010. El preu d’un estand de 6 metres quadrats és de 1.500 euros (IVA no inclòs) fins el 30 d’abril. A partir de l’1 de maig serà de 2.000 euros (IVA no inclòs). Inclou dos registres generals i accés al partenariat.

Els expositors podran fer una presentació de l’empresa sense cost addicional.

Sol·licitud d'estand (Preus reduïts fins el 30/4/2010)

Per a més informació sobre l'espai d'exposició:
Biospain (David Fernández) • Tel. +34 91 210 93 10 • dfernandez@biospain2010.org

Assistència com a delegat

El registre com a delegat permet l'accés a la fira comercial, a les sessions de partenariat, al programa de conferències del Congrés Científic i a les sessions plenàries i paral·leles. Cal aprofitar el preu reduït de 300 euros (IVA no inclòs) fins el 30 d’abril. Després d'aquesta data, el registre costarà 400 euros (IVA no inclòs).

Registre (Preus reduïts fins el 30/4/2010)

Per a més informació sobre el registre:
Biospain (Maria Celaya) • Tel. +34 948 22 33 43 • secretaria@biospain2010.org

Sessions de partenariat

Aquesta és l’eina més fiable per satisfer les necessitats de la indústria, per trobar potencials col·laboradors i per donar a conèixer els productes i tecnologies. El partenariat de Biospain 2010 va a càrrec d’EBD Group, el millor proveïdor d’aquest servei que existeix actualment, responsable també del partenariat del recent congrés BioEurope Spring a Barcelona, tot un èxit de participació, amb més de 9.000 reunions celebrades (amb un increment del 27% respecte al 2009).

L’accés al partenariat està inclòs en el preu de registre.

Patrocini

Biospain 2010 ofereix una interessant gamma de patrocinis a preus molt competitius, per donar a conèixer la vostra companyia, productes i serveis als més de 1.500 delegats del sector biotec i farma que s’esperen a la convenció.

Oportunitats de patrocini

Per a més informació sobre patrocinis:
Biospain (David Fernández) • Tel. +34 91 210 93 10 • dfernandez@biospain2010.org 

Com a patrocinador, Biocat comptarà amb un estand propi a l’àrea institucional i promourà dues sessions científiques: una taula rodona sobre nanotecnologia i una sessió paral·lela sobre Mercat Alternatiu Borsari.

Per a més informació sobre la participació de Biocat:
Àrea de Comunicació i Relacions Externes • Tel. +34 93 310 33 69 • comunicacio@biocat.cat

Dies: del 29 de setembre a l’1 d’octubre de 2010
Lloc: Palau de Congressos i Auditori de Navarra (Baluarte) • Pamplona

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.