Vés al contingut

El recinte de Montjuïc de Barcelona acollirà els propers 1 i 2 de juliol el BizBarcelona 2015, saló per a emprenedors, autònoms i pimes que organitzenla  Fira de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta cinquena edició estructura el saló, per primera vegada, en dues àrees diferenciades: Bizemprèn, enfocada  a emprenedors i Bizpimes, per a empreses en creixement.

Bizemprèn pretén ser un recull de tot tipus d’eines, serveis i activitats útils per aquells que vulguin portar a la pràctica les seves idees de negoci o que busqui fórmules d’autoocupació. Dins d’aquesta àrea, l’oferta s’organitza segons les tres fases en les quals es pot trobar un projecte: visió, passió i execució.

D’altra banda, Bizpimes sorgeix de l’acord de col·laboració signat amb PIMEC, que ha entrat a formar part del grup d’entitats promotores del saló BizBarcelona. En aquesta àrea es donarà una major resposta a les necessitats que les petites i mitjanes empreses consolidades puguin tenir en àmbits com les e-solutions­, la internacionalització o la gestió empresarial.

El saló també compta amb altres zones temàtiques com Bizexporta, on s’assessora a aquelles empreses que vulguin exportar, amb solucions a mida i amb informació sobre com introduir-se en mercats internacionals concrets.

L’oferta de Bizbarcelona es completa amb activitats d’interès comú per a emprenedors, pimes i autònoms, com l’ speed dating, la informació sobre transmissió empresarial o les franquícies i el mercat de finançament, a més de l’oferta comercial dels expositors que presenten productes i serveis específics.

La passada edició del saló va acollir més de 12.320 visitants i 100 empreses expositores; més de 330 ponents van compartir el seu coneixement; es van celebrar 178 conferències, 500 sessions d’assessorament empresarial; es van fer 1.780 contactes en el mercat del finançament i 3.130 participants es van beneficiar dels contactes de networking i cooperació.

Els membres de la BioRegió tenen un 30% de descompte per registrar-se a l'activitat Mercat del Finançament fent servir el codi WN33LG2Z. La recepció de propostes finalitza el 29 de juny

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.