Vés al contingut

REDACCIÓ

En pocs anys Catalunya s’ha posicionat com a pol d’atracció en les ciències de la salut i de la vida i ja és capdavantera en camps com la recerca en medicina personalitzada. La medicina personalitzada és una nova àrea de coneixement on convergeixen múltiples disciplines (la genètica, els dispositius mèdics, la medicina regenarativa, entre d'altres), que ha de permetre individualitzar el tractament de cada pacient. Els experts diuen que cal fer un pas més, és a dir, acostar el teixit empresarial i la recerca d'excel·lència cap a aquesta nova àrea, amb les polítiques europees com a marc de referència.

Per això, el dia 8 de novembre els Grups Connect-EU de Materials, Salut i Tecnologies Mèdiques, amb la col·laboració d'ACC1Ó i l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), organitzen un Brokerage Event dirigit a hospitals, empreses i grups de recerca de Catalunya que treballin en el camp de la medicina personalitzada.

L'objectiu és posar en contacte a investigadors, demandants i proveïdors de tecnologies mèdiques per fomentar la transferència de coneixement i tecnologia i el desenvolupament de nous projectes col·laboratius d'R+D+i i conèixer les convocatòries de la Comissió Europea.

Programa

Inscripció gratuïta (fins al 25/10/2011)

Dia: 8 de novembre de 2011
Hora: de 9 h a 13:20 h
Lloc: Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) • Edifici Cibek • C/ Rosselló, 149-153 • Barcelona

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.