Vés al contingut

REDACCIÓ

Catalunya s'ha incorporat recentment a la xarxa NIMAC, constituïda per entitats i organismes oficials de Massachusetts (Estats Units), Irlanda del Nord i Finlàndia, per promoure les oportunitats de negoci i la col·laboració clínica i en recerca amb aquests països. Aquesta adhesió s'ha dut a terme després que l'octubre passat una delegació catalana formada per representants de la Generalitat de Catalunya, TICSalut i Biocat fos convidada en una reunió de la xarxa a Boston. 

NIMAC, creada el 2009, centra les seves activitats en tres àrees prioritàries: la diabetis, l’enginyeria de teixits i les tecnologies mèdiques. Periòdicament organitza trobades i reunions per compartir coneixement i avenços en aquests camps. La primera trobada d'aquest any, que porta per títol Stronger Economy-Healthier People, se celebra del 6 al 10 de febrer de 2012 a les ciutats de Helsinki, Espoo, Tampere i Oulu (Finlàndia).

De Catalunya hi assisteix Joan Cornet, director de la Fundació TICSalut, que intervindrà en la xerrada The Future Connecting Health and EIP-Active and Healthy Ageing, el dia 8 de febrer, juntament amb Chris Taylor, president d'EuMHA Manchester MHealth Ecosystem (Regne Unit); Andrew McCormick, secretari del Departament de Salut i Seguretat Social d'Irlanda del Nord; Hannu Hämäläinen, assessor del Ministeri de Salut i Afers socials de Finlàndia, i Niilo Saranummi, professor de recerca del VTT Technical Research Centre de Finlàndia. En aquesta mateixa sessió Peteris Zilgalvis, cap de la Unitat TIC per a la Salut de la Comissió Europea parlarà sobre Strategic Implementation Plan of the European Innovation Partnership-Active and Healthy Ageing (EIP-AHA).

Programa

Notícia relacionada (17/10/2011)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.