Vés al contingut

Redacció

Les organitzacions necessiten líders creatius que ajudin a impulsar la innovació i el món necessita emprenedors que puguin portar aquesta innovació al mercat, no només per crear noves oportunitats de creixement econòmic, sinó també per generar canvi i aportar solucions als grans reptes socials d’avui dia.

Per donar resposta a aquesta necessitat i amb el lema Canvi social positiu a través del creixement personal, va néixer l’any 1991 a Aarhus (Dinamarca) la iniciativa KaosPilots, una escola de negocis alternativa on es formen emprenedors, el que anomenen agents del canvi —change maker—, capaços de liderar nous enfocaments de negoci i projectes empresarials innovadors des d’una perspectiva econòmica i social.

El director —i exalumne—  de KaosPilots, Christer Windeløv-Lidzélius, serà a Barcelona el dia 14 de juny, convidat per Biocat, per oferir la conferència Creative Leadership for entrepreneurial challenge, en el marc de l’esdeveniment Bizbarcelona, la trobada de pimes i emprenedors organitzada per Fira de Barcelona, que reunirà durant dos dies al recinte firal de Montjuïc més de 14.000 persones.

En la seva conferència, Christer Windeløv-Lidzélius exposarà com el lideratge creatiu pot extreure tot el seu potencial dels equips i de les organitzacions per generar una nova cultura innovadora. Es tracta, en definitiva, de ser capaços de donar respostes imaginatives als reptes d’un món canviant, propiciant enfocaments alternatius dels reptes socials i empresarials.

Biocat col·labora actualment amb KaosPilots en el disseny de programes formatius en emprenedoria dins del sector de les ciències de la vida. Aquests programes formen part de la iniciativa Moebio, amb la que Biocat vol donar resposta a les necessitats de formació per a l’emprenedoria en les interfases dels àmbits de la biosalut, la biotecnologia i el negoci.

A banda d'un interessant programa de conferències, bizbarcelona ofereix als emprenedors el Mercat de Finançament, el VídeoPitch, l'Open innovation MarketPlace i la Global Entrepreneurship Competition.

Per assistir a la conferència cal inscriure's al Bizbarcelona. No es reserven places. L'entrada a la sala on es farà la conferència és oberta per a tots els assistents al Biz.

Inscripció (des de l'11/6/2012 a la tarda l'entrada és gratuïta. Cal introduir aquest codi d'invitació XNU3NG8W)

La conferència es farà en anglès.

Data conferència: 14 de juny de 2012
Hora: 11 h
Lloc: Fira de Barcelona • Palau 5 (Sala 6) • Recinte de Montjuïc • Av. Maria Cristina, s/n • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.