Vés al contingut

REDACCIÓ

En les últimes quatre edicions del Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'han dut a terme 10 operacions per un valor aproximat de 5,5 milions d'euros. Amb aquest balanç positiu, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Keiretsu Fòrum, Barcelona Activa i Biocat coorganitzen la cinquena trobada entre empreses i inversors interessats en el sector salut, el dia 3 de novembre a la sala d'actes del COMB.

Participació d'empreses

La convocatòria de projectes està oberta a tot tipus d'empreses (no només les que pertanyin a membres col·legiats o associats a entitats promotores) i equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci corresponents al sector salut: biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

Un comitè, que estarà format per membres de les organitzacions promotores i experts del sector, seleccionarà mitjançant votació els millors 8-10 projectes presentats. Aquests projectes seran els que es presentaran el dia del Fòrum d'Inversió, de la mà dels propis emprenedors, als inversors i públic que hi assisteixi.

Les empreses seleccionades per presentar els projectes no hauran de satisfer cap tipus de dret ni taxa, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.

Per presentar un projecte cal enviar aquesta fitxa a empreses@barcelonactiva.cat (fins el 18 d'octubre de 2011)

Participació d'inversors

Els inversors interessats a assistir al Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona només han de confirmar la seva assistència.

A banda de les empreses que presentin projectes i dels inversors, la trobada està oberta a tots els empresaris i professionals del sector. Per participar-hi com a públic cal registrar-se.

Dia: 3 de novembre de 2011
Hora: 16:00 h
Lloc: COMB • Sala d'actes • Pg. de la Bonanova, 47 • Barcelona

Consultes: empreses@barcelonactiva.cat

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.