Vés al contingut

La segona edició del programa formatiu Biocàpsules que organitza Biocat, i que s'inicia el dia 1 d'octubre, reprèn l'objectiu d'oferir als responsables de les empreses del sector biotecnològic i biomèdic català una formació específica que els permeti adquirir una visió empresarial del desenvolupament científic i, sobretot, els doni les principals eines per assumir la direcció estratègica de la seva companyia més enllà de les àrees pròpiament tècniques.

Es tracta d'una formació intensiva que permet, en una sola jornada de treball, dominar els principals recursos i adquirir un criteri sobre situacions que es plantegen en les empreses. Tot això amb una fórmula que combina teoria i pràctica amb anàlisi de casos, discussions i presentacions. Per assolir aquest objectiu, les Biocàpsules es dirigeixen a cinc àmbits estratègics que tenen un impacte directe en la competitivitat de les empreses: Negociació per a directius, Desenvolupament de negoci, Finances per a no financers, Gestió de projectes i Gestió de la propietat intel·lectual. Els grups de cada sessió són reduïts, amb un màxim de 20 participants.

Estan impartides per professionals de dilatada experiència en cadascun dels seus àmbits.

En la seva primera edició, de l'abril al juliol passat, les Biocàpsules han tingut una bona acceptació entre els professionals del sector, tal com es desprèn d'una enquesta de satisfacció, segons la qual el 100% dels participants afirmen estar molt satisfets dels continguts i no dubtarien en recomanar el programa.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.