Vés al contingut

El dia 12 de desembre es farà l'acte de cloenda de la segona edició del Màster en Lideratge i Gestió de la Ciència que s’imparteix a l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra (UPF), a La Pedrera de Barcelona.

La benvinguda anirà a càrrec del director de l’Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer, que després de la seva intervenció donarà pas a la presentació de l'Associació de Directors i Gestors de la Ciència i la Innovació conduïda per destacades personalitats de l’àmbit científic com Emilio Muñoz, exsecretari del Plan Nacional de I+D; Jordi Camí, director general del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB); Joan Bigorra, director d’Innovació de l’Hospital Clínic; entre d’altres.

L’acte també acollirà la conferència L'Institut Europeu de Tecnologia com a oportunitat per a la ciència i la innovació a Espanya, de la mà del Dr. Manel Balcells, president del Comitè Executiu de Biocat. Biocat és l’entitat que lidera la candidatura de Catalunya a la Comunitat en Ciències de la Vida de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET) a través d’una oficina tècnica pròpia constituïda a principis d’aquest any.

El director general de l’IDEC-UPF, Pau Verrié, posarà punt i final a la jornada.

Programa

Dia: 12 de desembre de 2009
Hora: de 10h a 13.30h
Lloc: La Pedrera • Pg. de Gràcia, 92 • Barcelona

Confirmar assistència

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.