Vés al contingut

CRAASH Barcelona, el programa d’acceleració llançat enguany per Biocat en el marc de Moebio, ha estat distingit per Diario Médico com una de les millors idees en salut sorgides aquest 2018. La iniciativa ha estat distingida en la categoria de Salut Digital-Tecnologia.

Els premis ‘Millors Idees’ de Diario Médico,  que enguany arriben a la seva 17a edició, reconeixen la tasca dels professionals, institucions i empreses que han contribuït a la millora de la medicina i l’assistència sanitària al llarg del 2018. Entre els guardonats d'enguany figuren altres projectes de la BioRegió de Catalunya, com ara el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el dispositiu MJN-Seras de MJN Neuroserveis, la nova UCI intel·ligent de l'Hospital Vall d'Hebron o el banc de mostres de femtes de l'Hospital de Bellvitge, entre d'altres.

CRAASH Barcelona té com a objectiu ajudar a equips de recerca catalans i d’altres països europeus a llançar al mercat les seves innovacions de dispositius mèdics, diagnòstic, e-health i digital health. El programa és una bootcamp de l'EIT Health, el major consorci de salut europeu, i està organitzat per Biocat en col·laboració amb CIMIT.

Els equips de CRAASH Barcelona transfereixen la seva recerca al mercat guiats per mentors experts del CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència a l’àmbit mundial. Els participants validen els problemes i solucions dels seus productes i com s’ajusten aquests al mercat en alguns dels ecosistemes sanitaris més importants d’Estats Units i Europa.

A la primera edició de CRAASH Barcelona han participat vuit projectes: pots consultar aquí en detall alguns dels dispositius de  la  primera edició de CRAASH Barcelona. Biocat ha obert la convocatòria per participar a la segona edició de CRAASH Barcelona, que romandrà oberta fins el 13 de març.

 

Amb el suport de*:

*Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.