Vés al contingut

L’empresa Devicare ha aconseguit la patent espanyola per al seu sensor de ions, electroquímic, potenciomètric, basat en semiconductors, que forma part del seu dispositiu de mesura de pH urinari Lit-Control pH Meter®.

Aquest sensor realitza la mesura de la concentració dels ions d’una solució mitjançant transistors ISFET (transistor d’efecte camp selectiu a ions) i compara aquesta mesura amb la realitzada per un transistor REFET d’una solució de referència emmagatzemada en un microdipòsit.

El dispositiu Lit-Control pH Meter® és un dispositiu mèdic d’autocontrol que permet mesurar el pH urinari d’una forma fàcil, ràpida i eficaç per al tractament de multitud de patologies urològiques freqüents, com les infeccions del tracte urinari, la bufeta hiperactiva, el síndrome de bufeta dolorosa, l’acidosi tubular renal, la calcificació i infecció de catèters urinaris i, especialment, la litiasis renal. Així, aquest dispositiu permet identificar si l’orina es troba en condicions de formació de pedres o càlculs renals segons el pH urinari.

Recentment Devicare ha iniciat l’extensió internacional de la mateixa patent a Estats Units, Europa, Canadà, Corea del Sud, Xina, Índia, Japó i Mèxic. La companyia té prevista també l’expansió internacional del producte els propers anys. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.