Vés al contingut

REDACCIÓ

L'agència ACC1Ó organitza el disetè Fòrum d’Inversió, el dia 2 de desembre a Barcelona, on es preveu una participació de 500 persones, entre inversors privats, fons de capital risc, empreses i emprenedors dels sectors TIC, biotecnologia i salut, tecnologies netes i enginyeria. D’inversors, hi assistiran la majoria de fons de capital risc catalans i alguns d'europeus, a més d'inversors privats de Catalunya.

Del programa cal destacar:

  • Les entrevistes face-to-face: a banda del networking que es podrà fer durant la pausa cafè i al final de l’esdeveniment, es presenta com a novetat el networking dinamitzat amb els principals fons de capital risc catalans i les Xarxes d’Inversors Privats (XIP).
  • L'elevator pitch: els 21 projectes seleccionats tindran un minut per presentar-se. Per a cada bloc sectorial, un fons de capital risc oferirà la seva visió sobre les oportunitats de negoci amb més futur, complementada amb la intervenció de l’OME-Prospectiva Internacional. El públic votarà un projecte de cada sector. Els nou projectes més votats (tres de cada sector), disposaran de cinc minuts de presentació davant del públic assistent i respondran les preguntes formulades pels inversors privats pertanyents a les XIP.
  • Lliurament del premi del patrocinador: el projecte guanyador, seleccionat a través de les votacions del públic assistent, obtindrà el premi Investment Readiness de Deloitte, que consisteix en 20 hores de consultoria gratuïta.

ACC1Ó editarà un catàleg de projectes i proveïdors de fons (disponible en el seu web a partir de l'1 de desembre) on es detallaran els 50 projectes empresarials amb més elevat potencial de creixement i els 50 principals fons de capital risc i XIP de Catalunya.

Inscripció

Dia: 2 de desembre de 2011
Hora: de 8:30 h a 14:00 h
Lloc: Auditori Axa (Illa Diagonal) • Av. Diagonal, 547 • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.