Vés al contingut

Dins del pilar d’Acceleració del consorci europeu EIT Health, emprenedors, pimes, start-up i spin-off de l’àmbit de la salut es poden beneficiar de diverses ajudes econòmiques, així com programes d’acceleració i formació que els ajudaran a desenvolupar noves idees i portar-les al mercat.

Ajudes de finançament

Per segon any consecutiu, EIT Health ha llançat la convocatòria de dues ajudes de finançament dirigides a empreses emergents, pimes, spin-off i start-up. Aquestes ajudes finançaran projectes per desenvolupar nous productes i serveis compromesos amb la salut, accelerar la seva entrada al mercat i impulsar noves oportunitats econòmiques.

Els candidats poden optar a dos tipus d'ajudes: ‘Proof-of-Concept’, dirigides a projectes i idees de negoci que es trobin en estadis previs a la creació de l'empresa; i ‘Headstart’, oberta a empreses amb una clara orientació al mercat pel desenvolupament de projectes, productes o serveis en salut.

Les empreses interessades tenen fins al 31 de març per presentar les seves propostes

Més informació sobre les convocatòries:

 

Programes d’acceleració

Els programes d’acceleració de l’EIT Health es classifiquen en tres línies: INCUBATE!, SCALE! i VALIDATE!. Inclouen, entre altres, activitats de formació i suport per al desenvolupament de noves idees de negoci, així com la participació en activitats que ajudin les empreses a obrir nous mercats o validar les seves tecnologies a la xarxa de Living Labs o Test beds.

Més informació sobre els programes:

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.