Vés al contingut

Redacció

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha obert el termini, fins al 12 d'abril de 2012 (inclòs), per a les sol·licituds al programa de formació teòrica i pràctica d'experts en la presentació i gestió de projectes del 7è Programa Marc (2007-2013).

Aquest programa està dirigit a entitats espanyoles relacionades amb activitats d'R+D+I, preferentment, relacionades amb els programes marc de la Unió Europea.

A part de la formació teòrica, que s'iniciarà el proper mes de maig, hi ha la possibilitat de fer estades temporals a l'oficina del CDTI (Spanish Office of Science and Technology, SOST) a Brussel·les. Les estades s'estructuraran en dos períodes, amb un màxim de sis assistents.

Les sol·licituds que es presentin passaran un procés d'avaluació i selecció del CDTI, que valorarà tots els aspectes sol·licitats a la memòria, principalment el pla de treball o actuació prevista per l'entitat, així com la formació, capacitat i experiència del gestor proposat per a la capacitació.

Per a més informació, consulteu el web del CDTI.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.