Vés al contingut

Redacció

El Consell Europeu de Bioregions (CEBR) organitza la SIG (Special Interest Groups) meeting Shared Facilities: Raising the visibility of your facility in Europe, el dia 23 de maig a Barcelona, durant la qual s'exposaran exemples i bones pràctiques perquè les infraestructures i plataformes cientificotècniques d'arreu d'Europa puguin promocionar els seus serveis i valor afegit a nivell internacional. La trobada, en el marc del projecte ABCEurope, és gratuïta i oberta a directors i responsables de bioclústers i d'instal·lacions científiques.

Posteriorment a la reunió, es difondrà un recull amb les principals bones pràctiques a través del web del CEBR i del portal Tools of Science Europe.

La trobada de Barcelona també servirà per donar el tret de sortida a la planificació per als SIG dels propers 12 mesos.

Quan la Dra. Montserrat Vendrell va ser escollida presidenta del CEBR el març passat, ja va explicar que en aquesta nova etapa el CEBR havia "d'actuar com a plataforma per compartir coneixement i posar en marxa i difondre els projectes de col·laboració entre els bioclústers per impulsar la competitivitat d’Europa”.

Un dia abans, i al PCB, Biocat organitza la jornada tècnica El paper de les plataformes i infraestructures en la recerca translacional, que reunirà prop de 150 professionals de centres de recerca i plataformes cientificotècniques de Catalunya, i una reunió del projecte Interbio.

Inscripció

Data: 23 de maig de 2012
Hora: de 9.30 h a 15.30 h
Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB) • Sala 1 • C/ Baldiri Reixach, 4 (Torre I) • Barcelona

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.