Vés al contingut

REDACCIÓ

L’European Pharma Licensing Council ha escollit Barcelona per celebrar la desena edició del Congrés Internacional de Pharma Licensing, entre els dies 19 i 21 de setembre de 2011. El lema de la trobada és Business Development in Challenging Times: a Growth Area in a contracting Industry.

El programa inclou temes d’interès per a la indústria biofarmacèutica, ja sigui per a empreses biotecnològiques o per a grans multinacionals. Ponents de primer nivell es reuniran per tractar aspectes rellevants per als executius de Business Development, Pricing, Due Diligence i Market Access. El programa inclou a més tres workshops en comercialització, eines de Business Development i regulatori.

Relació d'empreses participants

El registre a les conferències ofereix l’oportunitat d’assistir a les ponències i workshops, al sopar-networking i contactar per al partnering, a través de la plataforma web del congrés, amb més de 200 executius sènior de Business Development de la indústria farmacèutica interessats en intercanviar punts de vista i explorar col·laboracions amb socis d’altres companyies i països.

Opcions de participació:

  • ÚLTIMS DIES PER REGISTRAR-SE! Les empreses interessades han d’omplir aquest formulari i enviar-lo a acollins@ngaevents.co.uk (descompte de 270 euros per a les empreses de la BioRegió de Catalunya).
  • Les empreses de la BioRegió de Catalunya tenen l'opció de participar únicament al sopar-networking (110 euros. S'ha d'mplir aquest formulari. Pagament amb VISA a NGA Events. El preu inclou despeses de gestió).

Data: del 19 al 21 de setembre de 2011
Lloc: Hilton Diagonal Mar • Barcelona

Notícia relacionada (19/9/2011)

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.