Vés al contingut

Redacció

El programa EuroTransBio (ETB) ha obert una convocatòria per finançar projectes de cooperació entre dues o més empreses de 12 regions europees, principalment pimes, a través de fons locals. A Catalunya està gestionat per ACC1Ó.

Entre 2004 i 2012, l'ETB ha finançat 125 projectes d'R+D+I amb un total de 215 milions d'euros. Les àrees més beneficiades han estat salut-biotecnologia vermella (83%), agroalimentació-biotecnologia verda (10%), medi ambient-biotecnologia gris (6%) i la biotecnologia marina i industrial (1%). La convocatòria 2013 finalitza el dia 31 de gener.

Una de les barreres per accedir al finançament de l'ETB és trobar socis d’altres regions europees per crear consorcis competitius. Per això, el Consell Europeu de Bioregions (CEBR), presidit per Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, organitza un esdeveniment de partnering virtual els dies 22 i 23 de novembre de 2012.

Per participar-hi (gratuït per a les empreses de biotecnologia, biomedicina i tecnologies mèdiques catalanes) s'han de publicar el perfil i la proposta de projecte en aquesta plataforma http://www.cebr.net/profile-project-submission.

A partir del 26 d’octubre es publicaran els perfils de les empreses interessades en formar consorcis i es podran començar a fer les peticions de reunions per als dies 22 i 23 de novembre. El CEBR definirà una agenda per a cada empresa participant en el partnering on-line, que tindrà lloc amb converses per Skype o per telèfon entre els possibles socis del futur consorci.

A més, les empreses interessades podran participar en webinars organitzats per l’ETB on s’explicarà com funciona el programa i quins són els criteris de selecció per tal d’augmentar les possibilitats de captar finançament. Les dates i temàtiques específiques es comunicaran properament.

Per a més informació: Biocat (Alex Casta) • acasta@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 30

 Organitza:

 Col·laboren:

              
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.