Vés al contingut

A les 1.46 hores d'aquesta matinada s'han fet públics els resultats de les eleccions del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) per renovar la Junta de Govern i l'Assemblea de Compromissaris: 6.382 vots per a la candidatura del Dr. Miquel Vilardell (74,84%) -vicepresident de l'entitat els darrers quatre anys- i 1.929 vots per la de la Dra. Núria Fernández (22,62%). Així doncs, el Dr. Vilardell substituirà en el càrrec al Dr. Miquel Bruguera, que ha estat president de l'entitat els últims 16 anys.

La participació en aquestes eleccions ha estat lleugerament superior a les del 2006. Han votat 8.527 col·legiats d'un cens electoral de 29.470, és a dir, el 29,8% dels metges citats a les urnes. Fa quatre anys van votar el 23%.

El Dr. Miquel Vilardell (Borredà, 1946) és el cap de Medicina Interna a l'Hospital de la Vall d’Hebron i catedràtic a la UAB. En el seu web menciona quina és la línia de prioritats per al mandat que inicia "prioritzarem totes les iniciatives que donin suport a la cohesió de la professió, a les que reforcin tots els col·legues que treballen per l’excel·lència i, sobretot, als companys amb més dificultats".

La jornada es va desenvolupar sense incidències.

Distribució de delegats per comarques

Entrevista al nou president del COMB

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.