Vés al contingut

El Grup de Recerca en Enginyeria del Producte, Procés i Producció (GREP) de la Universitat de Girona (UdG) organitza el proper 13 de juliol la jornada de networking Researching for Biomedical Devices Design and Prototyping, a l’Escola Politècnica Superior de Girona.

La participació del GREP en el programa europeu Marie Curie Actions de recerca i desenvolupament tecnològic -del 7è Programa Marc (7PM)- ha permès posar en marxa el projecte IREBID (International Research Exchange for Biomedical Devices Design and Protopyping), a través del que es volen crear o reforçar sinergies entre tecnòlegs i metges. Segons han afirmen tècnics del GREP, es preveu que d’aquestes col·laboracions en sorgeixin projectes innovadors amb atractiu potencial per al mercat actual.

La jornada de networking té, doncs, com a objectiu presentar i posar de manifest a les empreses interessades les oportunitats de negoci que aquests debats entre tecnòlegs i metges ofereixen, establint col·laboracions entre centres de recerca i empreses catalanes que desenvolupin el seu negoci en el camp de les tecnologies mèdiques.

Acompanyant al grup de recerca GREP hi assistiran cinc col·laboradors internacionals especialitzats en l’àrea mèdica: la Dra. Elisabetta Ceretti, professora de la Universitat dels Estudis de Brescia (Itàlia) i membre del grup de recerca Technologies and Manufacturing Systems; el Dr. Paulo Bartolo, professor de l’Institut Politècnic de Leiria (Portugal) i membre del grup de recerca Centre for Rapid and Sustainable Product Development (CDRsp); el Dr. Ciro A. Rodríguez, professor del Tecnològic de Monterrey (Mèxic); el Dr. Jorge Vicente Lopes da Silva, membre del Centre de Tecnologia d’Informació Renato Archer (Brasil) i el Dr. Tugrul Özel, professor del Departament d’Enginyeria Industrial i de Sistemes de la Rutgers (Universitat de Nova Jersei, Estats Units) i membre del grup de recerca Manufacturing Automation Research Laboratory.

Programa

Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a lidia.sereno@udg.edu (Data límit: 9/7/2010).

Data: 13 de juliol de 2010
Hora: de 10h a 14h i de 16h a 19h
Lloc: Universitat de Girona • Escola Politècnica Superior • Av. Lluís Santaló, s/n • Girona

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.