Vés al contingut

REDACCIÓ

El Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) organitzen, els dies 22 i 23 de novembre, la participació espanyola a la dissetena cimera tecnològica que es farà a Nova Delhi i en la qual Espanya és el soci principal dels organitzadors indis. El partner country de l'any passat va ser Alemanya. Col·laboren en la missió l'ICEX, la CEOE, la Fundación Consejo España-India.

Aquesta cimera tecnològica està organitzada pel Departament de Ciència i Tecnologia indi i la Confederació d'Indústries Índies (CIR). Es tracta d'un esdeveniment en el qual hi haurà sessions plenàries, sessions paral·leles per a les tres àrees temàtiques seleccionades (energies renovalbes, biotecnologia i tecnologies de l'aigua), un espai habilitat per a exposició, reunions bilaterals i visites als principals centres d'R+D de la zona.

Una delegació institucional liderada pel MICINN participarà en l'esdeveniment.

El CDTI promou la participació de les empreses amb ajuts de viatge. Les empreses interessades en aquesta borsa (1.560 euros aproximadament) han d’omplir aquest formulari (en anglès) abans del 29 de juliol de 2011.

Data: 22 i 23 de novembre de 2011
Lloc: Hotel The Lalit, Barakhamba Road • Nova Delhi (Índia)

Per a informació addicional contactar amb: CDTI • Departamento de Programas de Cooperación Tecnológica Internacional (Ricardo Rubianes) • ricardo.rubianes@cdti.es

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.