Vés al contingut

Redacció

La consultoria de business development Farmantra organitza la conferència Internationalization of Life Sciences companies: the India Paradigm, el dia 7 de juny a Barcelona Activa, on es farà un anàlisi de la situació de la indústria farmacèutica a l'Estat espanyol i es tractaran els assumptes clau dels processos d’internacionalització i desenvolupament de negoci en el marc actual entre Espanya i l’Índia. També s'estudiaran casos reals de desenvolupament de negoci en aquest país asiàtic, concretament de l'empresa biotecnològica catalana Genmedica, i es facilitaran recomanacions per a dur-hi a terme negocis.

Hi intervindran Adela Farré, directora de Comunicació i Relacions Externes a Biocat; Luc Martí, cap de Biologia a Genmedica Therapeutics; Saurabh Mishra, director de Farmantra, i Sudhanshu Karandikar, membre del consell d'assessors de Farmantra.

L’Índia és un dels primers productors mundials en genèrics i biosimilars i el mercat on els grans laboratoris europeus i americans busquen socis per desenvolupar part dels seus processos de producció. El desembre de 2010, ACC1Ó va publicar l'estudi Biotechnology in India: Its Policy and Normative Framework sobre el marc legal i institucional del sector de la biotecnologia a l'Índia, dirigit a les empreses catalanes interessades a entrar en aquest mercat.

Des de 2009 Biocat té un acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions Biotecnològiques d'Àsia (FABA) per fomentar les relacions científiques i comercials entre la BioRegió de Catalunya i Genome Valley, el principal bioclúster de l’Índia situat a l’Estat d’Andhra Pradesh.

Data: 7 de juny de 2012
Hora: de 19 h a 20.30 h
Lloc: Barcelona Activa Sala Emprèn C/ Llacuna, 162–164 Barcelona

Inscripció (gratuïta)

Organitza:                                                     

    

Col·laboren:   

    

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.