Vés al contingut

REDACCIÓ

La biologia de la memòria. Aquest ha de ser el tema d'inspiració de les obres literàries i gràfiques que es presentin al premi El·lipse de divulgació científica del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), que aquest any se celebra en el marc de la iniciativa Alzheimer Internacional 2011 (Fundació Pasqual Maragall).

Sorgit fa tres anys a iniciativa d’un grup de joves investigadors del Parc, el premi s’adreça a qualsevol persona interessada en la recerca biomèdica, sigui quina sigui la seva formació i professió, i que vulgui mostrar, mitjançant el relat fictici, l’obra gràfica, el guió teatral o l’assaig, o altres formats, conceptes relacionats amb la biomedicina. Els escrits poden ser en català, castellà o anglès.

El premi s’atorgarà a les millors obres que tractin aspectes relacionats amb la biologia de la memòria des d'una òptica científica, per exemple la bioquímica de la memòria, les seves bases fisiològiques, les malalties que ocasionen la seva alteració i els potencials tractaments per recuperar-la.

El premi consisteix en 1.000 euros per l'obra guanyadora de cada categoria (gràfica i escrita). El termini de lliurament acaba el 15 de juliol de 2011.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.