Vés al contingut

La delegació catalana formada per 46 empreses i institucions i més 80 delegats del sector biotecnològic de la BioRegió, ha estat rebuda aquest matí pel President de la Generalitat i el Conseller de Salut al Palau de la Generalitat.

Durant la seva intervenció, el President de la Generalitat ha recalcat la importància del sector de la salut, “un sector que és la defensa de la vida i la millora de la salut de les persones. Un sector que és la resposta a quin ha de ser el camí del futur. A més un sector a Catalunya, amb uns projectes motors i unes xifres que fan de la BioRegió un ecosistema líder” fent esmena a l’Informe de la BioRegió que publica Biocat, el director general de la qual, Robert Fabregat juntament amb l’equip directiu que viatjarà a Boston, ha estat present a la recepció . El President ha finalitzat el seu discurs, desitjant que “hi hagi un retorn en forma de nous projectes, noves inversions i de millor salut.

delegacio_bio_recepcio.jpgEl president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia amb la delegació catalana que asistirà a la Bio Internacional Convention de Boston

El conseller de Salut que encapçalarà la delegació de la BioRegió, també ha volgut fer pales el desig del govern de “donar suport en aquesta relació internacional de creixement en un camp en el qual estem en un moment de canvis: aplicació de les tic, teràpies avançades on la biotecnologia és una clau de futur bàsica per millorar la qualitat de la vida de les persones". Ha volgut remarcar que en un futur Catalunya hauria de ser present a la fira 'amb un pariagûes propi' com s'havia fet en edicions anteriors. I finalment, ha volgut deixar constància que a Catalunya les condicions s’estan donant per atraure talent, per retenir-lo i per incorporar noves eines i professionals que tenen una gran preparació”.

Com en edicions anteriors, en el marc de la fira s’han organitzats diverses activitats i esdeveniments paral.lels per facilitar la connexió i partnering dels representants catalans amb agents internacionals.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.