Vés al contingut

REDACCIÓ

La multinacional catalana Telstar ha inaugurat la nova seu corporativa del grup, al Parc Tecnològic i Científic Orbital 40 de Terrassa, en un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Amb vuit plantes de producció, deu centres de serveis d’enginyeria i deu centres d’excel·lència tecnològica a tot el món, Telstar centralitza la direcció i gestió de la innovació, talent i coneixement del grup a la seu catalana. A les noves instal·lacions de 10.000 metres quadrats, també hi ha una planta productiva per a la fabricació i muntatge d’equips d'alta complexitat i exigència tecnològica destinats als sectors de les ciències de la vida (indústria farmacèutica i biotecnològica, laboratoris de recerca i sector mèdico-hospitalari). L'amplitud i disseny de les noves instal·lacions permet fer-hi muntatges d’equips verticals de fins a 20 metres d’alçada. També acullen un centre tècnic i de formació i laboratoris de desenvolupament i optimització de processos de liofilització.

Segons fonts de l'empresa, amb la posada en marxa de la nova seu, es reforça el seu compromís amb el territori i es culmina un procés d’ordenació i integració de l'activitat en cinc unitats de negoci, que els permetrà operar amb més eficiència i continuar enfortint la seva posició de lideratge. L'empresa catalana ja és el primer proveïdor d’equips per a la indústria farmacèutica a l'Estat espanyol, un dels cinc principals fabricants internacionals de cabines de seguretat biològica amb un 15% de la quota mundial i un dels tres principals fabricants de liofilitzadors de laboratori.

Actualment, més del 80% de la seva facturació es genera fora del mercat espanyol. El 2011 preveuen assolir una xifra de negoci de més de 130 milions d’euros, un 3% de la qual s'invertirà en R+D+i. A tot el grup hi treballen 850 persones.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.