Vés al contingut

REDACCIÓ

Entre 2011 i 2012, el projecte europeu BIOCHEM —iniciat el febrer de 2010 i cofinançat per la Comissió Europea— proporcionarà a bioemprenedors i investigadors l'oportunitat de promocionar el seu projecte i trobar-se amb inversors europeus, inversors de capital risc i altres representants de la indústria.

Serà a través de diferents fòrums —denominats Accelerator Fora—, el primer dels quals tindrà lloc a Madrid, del 4 al 6 de maig. El segon s'espera que se celebri del 5 al 7 d'octubre a Milà, i el 2012, es faran dos fòrums més a Frankfurt i a Londres. L'Accelerator Fora de Madrid inclou la final de la competició de plans de negoci BIOCHEM, sessions de capital risc i trobades bilaterals per a la identificació de potencials socis.

Competició de plans de negoci BIOCHEM

Premiarà i promocionarà les idees més prometedores per estimular la generació de nous negocis biotecnològics. Està especialment dirigit a emprenedors, universitats, centres de recerca i oficines de transferència de resultats, que poden enviar els seus plans de negoci i les seves propostes a través del web.

Totes les sol·licituds rebudes seran avaluades per un comitè de selecció. Les 30 millors idees de projecte seran convidades a l'Accelerator Fora, on tindran oportunitat de presentar els seus plans de negoci. S'atorgaran tres premis a la tecnologia més innovadora i tres premis als plans amb més potencial empresarial.

Fòrum de inversió mitjançant capital risc

A més dels premis, les sis entitats finalistes de la competició de plans de negoci tindran l'oportunitat de presentar públicament els seus projectes a un panell d'inversors experts en capital risc, juntament amb 24 empreses que ja han rebut suport i que ja estan actives en el sector biotecnològic.

Les companyies de capital risc interessades a participar en aquest esdeveniment poden demanar-ho aquí.

Sistema de trobades bilaterals

L'Accelerator Fora oferirà, a través d'una plataforma associativa, trobades bilaterals que ajudaran a identificar potencials socis procedents tant de la indústria, el món acadèmic, inversors de capital risc i primers usuaris procedents de tot Europa.

Dies: del 4 al 6 de maig de 2011
Lloc: NH Príncipe de Vergara • Madrid

Inscripció

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.