Vés al contingut

Després de l’èxit de la primera edició de la Summer School on Medicines (SSM1), el Parc Científic de Barcelona (PCB) i el Toulouse Cancer Campus organitzen la segona edició d’aquesta escola d’estiu, que es farà del 31 d’agost al 10 de setembre de 2010 a Tolosa i Barcelona. Amb l’eslogan The whole process from ideas to drugs, l’SSM2 vol apropar els assistents als diferents aspectes del procés de convertir una idea en un projecte i, finalment, en un medicament.

La segona Summer School on Medicines (SSM2) va dirigida a:

 • Estudiants de doctorat
 • Postdoctorals
 • Investigadors d’empreses biotec i farma i de centres de recerca
 • Agències de regulació
 • Periodistes científics

L’escola d’estiu, que té una durada de 60 hores, s’organitza al voltant de quatre sessions que abordaran qüestions relacionades amb:

 • Ciències bàsiques
 • Desenvolupament de fàrmacs
 • Transferència de tecnologia
 • Desenvolupament clínic

També inclou un programa científic de conferències i visites a empreses farmacèutiques i parcs científics a Barcelona i a Tolosa, dues de les ciutats pioneres en R+D farmacèutic al sud d’Europa. Al programa de xerrades hi participaran empreses com Sanofi-Aventis, Almirall i Merck Sharp & Dohme,  i investigadors de l’Hospital Clínic, l’Hospital del Mar, l’Hospital Santa Fe, l’Institut Claudius Regaud, l’Institut Gustave Roussy, entre d’altres.

L’SSM2 s’organitza en el marc del projecte europeu Interbio (Interreg-Sudoe), que ofereix sis beques de 750 euros per assistir-hi. Una part de la beca es paga directament a l'organització (200 euros per a la inscripció i 330 euros per a l’allotjament) i una part es reemborsa al participant (220 euros per al viatge).

Per sol·licitar una beca cal que us poseu en contacte amb (el termini per presentar la documentació per optar a una de les beques finalitza el dia 16/7/2010):
Biocat
Àrea de Comunicació i Relacions Externes (Yaiza Blanch)
comunicacio@biocat.cat
Tel. +34 310 33 69

Biocat dóna suport a aquesta iniciativa com a acció dins del projecte Interbio i de la xarxa Bioclúster del Sud d'Europa de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània. D’altra banda, la directora d’Innovació de Biocat, Marta Príncep, participarà al programa científic de conferències el dia 9 de setembre amb la xerrada The Bioregion of Catalonia, a biotech cluster promoting innovation in biomedicine.

 

         

   Etiquetes:
   Subscriu-te a les nostres newsletters

   Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.