Vés al contingut

Redacció

La quarta edició del Berlin-Brandenburg Technology Forum, que es farà el dia 8 de juny de 2012, s'ha convertit en una trobada de referència per discutir les noves tendències en l'àmbit del diagnòstic in vitro i fomentar la col·laboració entre la recerca bàsica, el desenvolupament industrial i l'aplicació clínica.

L'organitzen ZMDB/BioTOP Berlin-Brandenburg, en col·laboració de l'Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic (EDCA)Biocat és un dels membres fundadors de l’EDCA—, i se celebra en una de les bioregions capdavanteres en desenvolupament de diagnòstic in vitro a Alemanya. A la bioregió de Berlin-Brandenburg hi trobem la Charité University —un dels hospitals universitaris més importants d'Europa—, prop d'una vintena d'instituts de recerca focalitzats en la identificació de nous biomarcadors i noves plataformes tecnològiques, i més de 80 empreses de diagnòstic.

Es tracta d’una trobada especialment dissenyada per a les empreses de diagnòstic i instituts de recerca, ja que facilita la cerca de nous socis a Europa i les oportunitats de cooperació.

Aquesta edició del Berlin-Brandenburg Technology Forum se centra en l'impacte de les noves plataformes tecnològiques i de seqüenciació de pròxima generació en el desenvolupament del diagnòstic, així com les estratègies de desenvolupament de biomarcadors i les perspectives per a la medicina personalitzada.

El programa s’estructura en:

  • Sessions de conferències, que s’agrupen en tres grans temàtiques: Biomarker and Clinical Research, Technology Development i Industrial Development-Medical Aplication.
  • Partnering event
  • Presentacions d'empresa
  • Àrea d'exposició

Cal destacar que en el programa de conferències hi participa el Dr. Ivo Gut, director del Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG), que impartirà la xerrada High resolution whole genome analysis and cancer dins la sessió de Technology Development.

Inscripció al Fòrum (gratuïta)
Inscripció al partnering event (cost de 60 euros)

Data: 8 de juny 2012
Lloc: Charité - Universitätsmedizin Berlin • Augustenburger Platz 1 • Berlin (Alemanya)

Per a més informació:
Biocat
Carlos Lurigados (Director de Projectes de l'Àrea d'Innovació)
clurigados@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 89

Organitzen:                                                                             

          

Col·labora:   

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.