Vés al contingut

Redacció

La Federació Europea de Biotecnologia (EFB) i l'Associació de Biotecnologia de Turquia organitzen el quinzè Congrés Europeu de Biotecnologia a Istanbul del 23 al 26 de setembre de 2012. L'últim congrés de l'EFB es va celebrar a Barcelona el 2009 amb la col·laboració de Biocat.

L'esdeveniment es presenta amb el lema Bio-crossroads i tindrà quatre línies de debat:

  • Salut i medicina
  • Biotecnologia industrial
  • Biotecnologia vegetal i ambiental
  • Biologia de sistemes i tecnologia

El nord-americà George Whitesides, un dels pares de l'autoassemblatge molecular, farà la conferència inaugural del congrés. Whitesides ha estat vinculat al Massachusetts Institute of Technology (MIT) i, després, a la Universitat de Harvard on dirigeix el Departament de Química. El 2008 va rebre el Premi Príncep d'Astúries a la recerca científica i tècnica.

Cal destacar que en el comitè organitzador hi ha el Dr. Francesc Gòdia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). D'altra banda, en el programa de conferències hi participaran el Dr. Ivo Gut, director del Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica (CNAG), que farà la xerrada Next Gen Sequencing, human genome and epigenetics i el Dr. Luis Serrano, director del Centre de Regulació Genòmica (CRG), que parlarà sobre Systems biology.

Actualment, la Federació Europea de Biotecnologia té 108 empreses i més de 12.000 membres. El congrés està obert no només als membres, sinó a tots als acadèmics, empresaris i executius d'empreses de biotecnologia, estudiants, investigadors i altres professionals relacionats amb el sector d'arreu d'Europa.

Inscripció (preu reduït de l'entrada fins al 9/7/2012)

Data: del 23 al 26 de setembre de 2012
Lloc: The Grand Cevahir Hotel & Convention Center • Istanbul (Turquia)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.