Vés al contingut

Els negocis relacionats amb el sector salut i les inversions de capital risc que s'hi destinen estan creixent molt ràpidament a tot el món. En aquest entorn, la xarxa d'inversors privats Keiretsu Forum, el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i Barcelona Activa han decidit coorganitzar el tercer Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, el proper 4 de novembre.

Convocatòria de projectes  

Aquest fòrum és una trobada entre joves empreses (early stage) amb projectes d'inici, creixement o expansió relacionats amb la biotecnologia, dispositius mèdics, serveis sanitaris i tecnologies de la informació, que necessiten fins a un milió d'euros i potencials inversors. La convocatòria de projectes, que estarà oberta fins el 22 d'octubre, és per a tot tipus d'empreses (no només els membres col·legiats o associats a les entitats promotores).

Si vols presentar un projecte omple aquest formulari i envia'l a empresa@barcelonactiva.cat.

Selecció del jurat

Una vegada tancada la convocatòria de projectes, un jurat professional determinarà els millors projectes (de 8 a 10), que finalment es presentaran al Fòrum d'Inversió. La reunió del jurat s'ha establert el dia 28 d'octubre.

Les empreses seleccionades per presentar els projectes no hauran de satisfer cap tipus de dret ni tases, ni per la presentació, ni per l'èxit, en el seu cas, en la captació de nous capitals.

Contactes entre inversors i empreses

Al llarg de tota la jornada, s'habilitaran espais específics perquè les empreses participants i els inversors interessats puguin mantenir els seus primers contactes.

Dia: 4 de novembre de 2010
Hora: 16h
Lloc: COMB • Sala d'Actes • Pg. de la Bonanova, 47 • Barcelona

Si vols confirmar la teva assistència al Fòrum d'Inversió clica aquí.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.