Vés al contingut

Redacció

El Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), un dels cinc principals centres de recerca biomèdica de l'Estat espanyol (reconegut per l'Instituto Carlos III), ha posat en marxa el programa Incomed (Incoming Fellowships in Biomedicine) amb deu beques de recerca postdoctoral durant els propers quatre anys. En la convocatòria 2012 se n’ofereixen cinc, cada una amb una durada de dos anys prorrogables si s'ha de finalitzar un treball específic. Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 de setembre de 2012.

L'objectiu d'aquest programa és atraure científics no residents amb talent que vulguin desenvolupar la seva carrera en àrees específiques de la biomedicina i la medicina clínica al VHIR. Els candidats han de ser doctorats i no han d’haver viscut, treballat o estudiat a l'Estat espanyol durant més de 12 mesos en els tres anys anteriors d'aquesta convocatòria.

Els investigadors seleccionats rebran 45.000 euros anuals per despeses d’allotjament, 6.000 euros anuals per cobrir despeses relacionades amb la reubicació de la família en el país d’acollida i 8.400 euros pel treball de recerca als laboratoris del VHIR.

Es poden consultar els criteris de selecció, bases de la convocatòria, full de sol·licitud, entre d'altres, al web del VHIR.

El VHIR, creat el 1994, forma part de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i de l’Institut Català de la Salut (ICS), i està associat al Campus Internacional d'Excel·lència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.