Vés al contingut

REDACCIÓ

En els temps actuals és difícil escollir el futur professional. Convertir-se en bioemprenedor i crear un negoci propi al voltant d’una oportunitat en biotecnologia o biomedicina és una realitat cada cop més freqüent i interessant. Les companyies d’èxit contenen una barreja especial d’ingredients: persones amb la intenció clara d’ajudar a resoldre problemes reals, una solució o descobriment científic que es pot posar en pràctica, capital, propietat intel·lectual i un model de negoci sostenible.

L’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ABSTEC) i la Fundació Escola Emprenedors organitzen el primer Curs d’iniciació a la bioempreneduria per a estudiants, llicenciats i investigadors en ciències de la vida i biomedicina perquè puguin conèixer de primera mà les experiències de 14 dels principals bioemprenedors de la BioRegió de Catalunya:

  • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
  • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
  • Com puc formar el millor equip?
  • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
  • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
  • Com evolucionen les companyies? Què he de tenir en compte per al futur?
  • Quina formació addicional em farà falta?

El curs es farà els dimarts del proper mes de maig al Parc Científic de Barcelona. La resposta ha estat molt satisfactòria, ja que amb poc més de dues setmanes les 70 places del curs s'han omplert. "Hem cobert les places més ràpid del previst. A l’octubre intentarem organitzar una segona edició. Animem a tothom que hi estigui interessat que deixi el seu correu electrònic per poder ser dels primers a cobrir les places", ha explicat Jordi Naval, president de la Fundació Escola Emprenedors.

El curs té el suport de Biocat, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, "la Caixa", el Parc Científic de Barcelona, Ysios Capital Partners, entre d'altres entitats del sector.

Si estàs interessat a assistir a la segona edició del curs, el proper octubre, envia un correu electrònic a: bioemprenedors@escolaemprenedors.org

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.