Vés al contingut

Com a preàmbul als actes del congrés BIO-Europe Spring Barcelona 2010, les empreses i institucions del sector biotecnològic i farmacèutic de Catalunya, l'Estat espanyol i Canadà es reuniran en un seminari-networking organitzat pel Consolat de Canadà a Barcelona, en col·laboració de Biocat, BioteCanada i la patronal Asebio, el dia 7 de març de 2010.

L'objectiu de la trobada és que les companyies i institucions que participin al BIO-Europe Spring puguin conèixer més de prop el panorama dels sectors biotec i farma en aquests països i, al mateix temps, tinguin l'oportunitat d'establir contactes previs al principal congrés de partenariat europeu amb empreses canadenques i europees.

Els encarregats de realitzar les radiografies de cada regió seran el cònsol de Canadà a Barcelona, Lesley-Ann Reed; la directora general d'Asebio, Isabel García; la directora d'Innovació de Biocat, Marta Príncep; i la vicepresidenta de Desenvolupament de Negoci i de Serveis per a Membres de l'associació BioteCanada, Betsy Bascom. L'acte finalitzarà amb una sessió de networking on ja s'ha confirmat l'assistència de representants de companyies europees.

Les relacions econòmiques entre l'Estat espanyol i Canadà han experimentat un notable increment al llarg dels darrers anys i tenen un gran potencial de creixement. Canadà ofereix nombroses oportunitats de col·laboracions potencials en R+D, projectes de nou codesenvolupament de producte, transferència tecnològica, llicència de productes, entre d'altres.

Confirmació d'assistència: Patricia.RoggemanFonseca@international.gc.ca o al telèfon +34 93 412 72 36.

Programa

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.