Vés al contingut

REDACCIÓ

L'Escola d'Estiu del Medicament (SSM3) és un programa formatiu únic sobre el desenvolupament dels medicaments. En la seva tercera edició, inclou la novetat de que les ponències, casos d’estudi i sessions de networking es completen amb una jornada especialment dissenyada per als professionals de la indústria biofarmacèutica.

La jornada Industrial Challenges, que se celebrarà el 21 de juliol de 2011 al Parc Científic de Barcelona, (PCB), està diferenciada de la resta del programa de l'SSM3, tant pel que fa a la dinàmica com a l’audiència a la qual es dirigeix: no tan sols als estudiants registrats a l'Escola, sinó també a professionals del sector que es vulguin inscriure només a aquesta sessió per analitzar dos temes d’actualitat dins la indústria biofarma i que presenten reptes significatius per als professionals: Health Economics i Regenerative Medicine.

Aquests dos temes seran tractats en dues sessions consecutives, moderades per líders d'aquesta indústria a Catalunya —Jordi Martí (Amgen) i Jordi Julve (Salvat)—, i comptaran cadascuna amb quatre ponents més de primer nivell del sector. Els ponents confirmats són: Samanta Cimitan (Lonza), Josep M. Echarri (Inveready), Joan Garcia (XCelia), Alicia Granados (Genzyme), Jordi Julve (Salvat Biotech), Jordi Martí (Amgen), Jo Pisani (PriceWaterhouseCopers) i Pedro Luis Sánchez (Farmaindustria).

La inscripció a la jornada té un cost de 60 euros. Inclou: materials, coffee breaks i networking lunch.

Per inscriure's cal:

  1. Enviar un correu electrònic a ssm3@pcb.ub.cat. Cal posar a l’assumpte “Registre a Industrial Challenges Session".
  2. Rebràs un correu de confirmació on s'indicaran les dades bancàries per realitzar el pagament (60 euros).
  3. Posteriorment, cal enviar el comprovant de la transferència a ssm3@pcb.ub.cat.

Dia: dijous, 21 de juliol de 2011
Hora: de 9h a 18h
Lloc: Parc Científic de Barcelona • C/ Baldiri Reixac, 4 • Barcelona

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.