Vés al contingut

Redacció

L'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) impartirà un seminari sobre equipament sanitari als Emirats Àrabs, el dia 16 de novembre a Madrid, on s'analitzaran les oportunitats de negoci per a les empreses espanyoles del sector en aquest mercat. S'habilitarà una connexió simultània per videoconferència amb Barcelona. La sessió estarà impartida per Jaime Montalvo Domínguez de la Torre, conseller Econòmic i Comercial de l'Oficina Comercial d'Espanya a Dubai.

Els Emirats Àrabs tenen com a objectiu convertir-se en un centre de referència i destinació turística en salut i el Govern ja ha anunciat projectes en infraestructures i millores del sistema sanitari per valor de 5.700 milions de dòlars. Actualment aquest sector genera un negoci de 3.200 milions de dòlars i creixerà fins als 11.900 milions el 2015. A Abu Dhabi s'està potenciant el sector a través d'acords de col·laboració amb empreses privades i la creació de ciutats sanitàries, mentre que a Dubai s'està tractant d'atreure a centres hospitalaris de prestigi internacional a través de fórmules com la creació d'una zona franca específica per al sector de la salut.

El proper gener de 2013 se celebrarà la fira Arab Health al Dubai International Convention & Exhibition Centre, visitada per més de 83.000 professionals i amb uns 3.500 expositors.

Programa

Inscripció (50 euros)

Dia: divendres, 16 de novembre de 2012
Hora: de 9 h a 14 h
Lloc: ICEX Passeig de la Castellana, 18, 5a planta Madrid

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.