Vés al contingut

Experts en nanotecnologia, biotecnologia i pràctica clínica dels tres principals nuclis en recerca nano per a càncer del Sud d'Europa (Barcelona, Tolosa i Lyon), es trobaran a Montpeller, els dies 28 i 29 de gener de 2010, a les jornades de treball Clinical Applications of Nanotechnologies in the field of Cancer. Aquestes jornades tenen per objectiu fomentar la col·laboració multidisciplinar, especialment en traslació clínica, i van dirigides  a investigadors i membres de les comunitats clíniques i tecnològiques d'aquests camps que estiguin interessats en participar-hi.

Durant les jornades es donaran a conèixer casos d’èxit que demostren com diagnòstics i tractaments basats en la nanotecnologia ja estan funcionant i les tècniques més innovadores disponibles actualment. També es plantejaran problemes clínics que necessitin solucions creatives i es posarà en comú els aspectes necessaris per fer la traslació de forma més eficaç.

La trobada és organitzada per l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), el Cancéropôle Lyon Auvergne Rhône-Alpes i el Cancérôpole Grand Sud-Ouest de Tolosa, amb el suport de la InnaBioSanté Foundation i la Plataforma Espanyola de Nanomedicina.

Programa

Inscripció gratuïta (Data límit: 18/1/2010)

Dies: 28 i 29 de gener de 2010
Lloc: Hôtel Mercure Antigone · Montpeller

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.