Vés al contingut

REDACCIÓ

En el marc d'Expoquimia (Saló Internacional de la Química), en el qual la biotecnologia representa un subsector important, es convoquen el Premi Expoquimia a l'R+D+i i el Premi Biotecnologia. Cada premi, que es pot concedir a un investigador individual o a un grup d'investigadors, és de 5.000 euros. Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de setembre.

L'objectiu és incentivar els investigadors que treballen en aquest camp a promoure l'aplicació industrial —que cada vegada utilitza més la via biotecnològica— dels seus coneixements i avenços en sectors de materials, matèries primeres farmacèutiques i alimentàries, biopolímers, tractaments de residus i mediambientals, entre altres, i que ha de contribuir a millorar la qualitat de vida en la societat.

Premi Expoquimia a l'R+D+i

Es premiarà la recerca, acabada amb èxit durant els últims cinc anys, d'un producte, una especialitat, un procés o una tecnologia de química sostenible, que hagi demostrat la seva eficàcia i/o que s'hagi llançat al mercat o estigui en fase avançada de llançament.

Premi Biotecnologia

Distinció a la recerca amb base biotecnològica, acabada amb èxit durant els últims cinc anys, d'un producte, un procés o una tecnologia originals, dins de l'ampli camp de la química i les seves aplicacions, que hagi demostrat la seva eficàcia i/o s'hagi llançat al mercat o estigui en fase avançada de llançament.

Expoquimia se celebrà a Barcelona del 14 al 18 de novembre de 2011 i engloba sectors de gran importància en l'economia de Catalunya com la indústria química fina, la farmaquímica, la biotecnologia, la innovació alimentària, etc. Per tal de potenciar la presència de les empreses de la BioRegió de Catalunya en aquest aparador internacional, Biocat i Expoquimia ofereixen la possibilitat de participació amb un estand conjunt (modalitat "estand agrupat") a l'espai Lab&BIO a un preu de participació molt interessant .

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.